Menu

WHAT’S HOT?!

WHAT’S HOT?!

WHAT’S HOT?!

Hi Girls,

Aankomend seizoen zien we verschillende fashion stijlen door elkaar gecombineerd! Dat maakt de mode voor fall winter 16/17 erg interessant. De diverse stijlen zorgen voor bijzondere combinaties, zoals een Adidas trainings broek met een oversized cozy sweater. En bijvoorbeeld onder je slip dress een trui dagen, wat onwijs handig is. Zo kan je heel het jaar door je jurkje blijven dragen. Persoonlijk vind ik dit een erg leuk seizoen, want niks is te gek!

Wat we nu veel zien zijn zachte materialen zoals velvet! Wat ben ik toch blij met deze trend. Vorig seizoen hebben we al een beetje van deze trend kunnen snoepen. De fluwelen stof zie je in alles terug, van blazers tot complete pakken voor vrouwen. Maar waar ik zelf wel fan van ben zijn de schattige velvet pumps! Heerlijk al die fluffy stoffen.

De corset is ook terug van weg geweest. Deze trend komt voort uit de tijd van de renaissance. Maar hoe style je nou een corset? Kim K. is er al mee gespot, zij rockt het corset over een grote sweater in haar taille. Het lijkt me niet heel comfy zitten maar het is wel echt vrouwelijk.

De volgende trend die ik met jullie wil delen gaat over glitters en metallics. Dit is toch wel een van mijn favorieten trends. Vooral tijdens de feest dagen is het onwijs leuk om hier lekker mee uit te pakken. Je ziet deze trend vooral terug in metallic leer en shiny plisé rokken. Maar ook de glitter geweven stoffen zijn helemaal hot. Je hoeft deze trend niet alleen met de feestdagen te dragen natuurlijk. Het is juist tof om je outfit casual te houden en één metallic of glitter item er aan toe te voegen.

Ik hoop dat jullie net zo blij worden van deze trends als ik!

Wil jij jouw garderobe compleet maken met deze trendy fashion items?

Hieronder vind je de links van de perfecte producten.  

 

Liefs Daan xoxo

 

GET THE LOOK:

http://www.especiallybydaan.nl/products-1/green-velvet-tshirt.html

http://www.especiallybydaan.nl/products-1/black-gold-skirt.html

http://www.especiallybydaan.nl/products-1/gold-star-sweater.html

http://www.especiallybydaan.nl/products-1/velvet-offshoulder-top.html