Menu

HELLO IBIZA!

HELLO IBIZA!

HELLO IBIZA!

Ibiza! Is absoluut een van mijn favoriete vakantiebestemmingen. De stranden zijn prachtig met helder blauw water. Om niet te vergeten de heerlijke Spaanse ontbijtjes in gezellige coffee tentjes! Deze blog is iets persoonlijker dan jullie van mij gewend zijn omdat ik graag deze bijzondere plekken met jullie wil delen. :)

De eerste dag hebben mijn vriend en ik een motor gehuurd en zijn we gaan touren over het eiland. Dit is onwijs tof om te doen! Je kan natuurlijk ook kiezen voor de toeristische plekken, maar dan mis je echt de mooie plekken van Ibiza. Ik heb voor jullie een klein lijstje gemaakt met de GO-TO plaatsen.

Een echte aanrader is Cala Salada, daar kan je genieten van een beeldschoon uitzicht met vele bootjes, zee en rotsen. (outfit: white lace tunique especiallybydaan – sunglasses raybay)

Het strand Cala Comte ook wel bekend van de film verliefd op Ibiza kan je de mooiste zonsondergang bekijken. Heerlijk onder het genot van een drankje op de rotsen. Best romantisch ;)

Ook zijn we nog een dagje naar het eiland Formentera geweest. Helaas was het erg slecht weer die dag maar dat mocht de pret niet bedreven! Als je van natuur en prachtige zandstranden houdt is dit echt the place to be. Het handigste is om weer een motortje te huren en lekker te gaan touren. (outfit: red top forever21 - festival short h&m - outfit foto rechts onderin black slip dress especiallybydaan)