VERZENDEN

Bij een minimale besteding van €75,- zijn de verzendkosten gratis. Bij bestellingen en retouren onder de €75,- rekenen wij een kleine bijdrage van €5,-

Momenteel hanteren wij levertijden van 1 tot 3 werkdagen.  Zodra je bestelling is verzonden ontvang je een bevestiging met een Track & Trace code, waarmee je de zending kunt volgen. Bestellingen die op Zaterdag, Zondag of Maandag geplaatst worden, verzenden wij op Dinsdag. Dan is onze winkel geopend.

Afhalen in onze boutique is ook mogelijk! Klik bij het afrekenen op afhalen zo worden er geen verzendkosten gerekend, u krijgt per email een bericht wanneer u bestelling klaar staat. U bestelling kunt u alleen afhalen tijdens onze winkel openingstijden.

RETOURNEREN

Bij Especially by Daan heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na factuurdatum dit geldt ook voor onze fysieke winkel.
Let op: Houd er rekening mee dat het tot 14 dagen, na ontvangst van de retour, kan duren voor het verschuldigde bedrag naar jou is terug gestort (webshop bestelling)

In onze fysieke winkel ontvangt u een tegoedbon, wij geven geen geld terug.

Retour adres: Especially by Daan, Sint jorisplein 20 2981 GB Ridderkerk

  • Retourneren kan alleen binnen de gestelde retourtermijn van 14 dagen.
  • De retourkosten die worden gemaakt zijn voor eigen rekening.
  • Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening.
  • Stuur de artikelen die je wenst te retourneren in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt.
  • Wij nemen retourzendingen alleen in behandeling als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.
  • Zonder track en trace code wordt er geen onderzoek opgestart naar vermiste retouren. Houdt er dus rekening mee dat bewijs van verzending met track & trace code een vereiste is om in aanmerking te komen voor terugbetaling.
  • Helaas is het niet mogelijk om een artikel te ruilen. Wil je toch een andere maat of kleur? Dan kun je een nieuwe order plaatsen. Heb je gebruik gemaakt van een kortingscode en werkt deze code niet meer? Dan kun je hier helaas geen gebruik meer van maken. Gelukkig hebben we vaker kortingsacties, dus houd onze website in de gaten!

Voor overige vragen kunt u contact opnemen via ons mail adres: info@especiallybydaan.nl of de chat via de webshop.